Vinde cărţile citite din biblioteca şi cumpăra cadouri de Crăciun deosebite

achiziţii cărţi
#image_title

În era digitală, mulți oameni decid să vândă cărțile citite, pentru ca acestea să poată fi folosite în continuare şi de alte persoane. De cele mai multe ori, aceste cărți nu îşi mai găsesc locul în bibliotecile celor care le-au cumpărat din diverse motive, cum ar fi lipsa de spațiu sau pentru că nu nu mai prezintă interes atât timp ce au fost citite. În această perioadă din an, banii obținuți din vânzarea cărţilor pot fi investiți în daruri minunate pentru Crăciun – daruri care pot fi tot cărţi, dar care să se potrivească persoanelor cărora le vor fi oferite.

La modul general, cea mai potrivită persoană care îţi poate face cadou o carte este aceea care te cunoaște! Nu trebuie neapărat să fie cineva care să știe totul despre tine, ci o persoană care poate pune întrebările potrivite pentru a afla ce îți place, ce îţi stârneşte interesul și care ar putea fi preocupările tale în materie de lectură.

Dacă îţi doreşti să îţi surprinzi iubitul cu un dar deosebit materializat într-o carte poţi avea în vedere ideile pe care ţi le oferim în cele ce urmează.

Cărţi de oferit de Crăciun prietenului tău

În continuare te invităm să descoperi idei de cărţi pentru iubitul tău care îl vor surprinde și emoționa anul acesta, idei pe care le-am selectat pentru că sunt originale şi se potrivesc pentru iubiți tineri sau mai în vârstă. Ne-am gândit la diferite hobby-uri, gusturi și pasiuni pentru ca anul acesta tu și iubitul tău să sărbătoriți Crăciunul într-un mod diferit și special.

Te-ai gândit să-i faci un cadou altfel iubitului tău de Crăciun? De ce nu tot o carte? A face pe plac sexului masculin nu este atât de complicat pe cât pare. O carte este o alegere excelentă ca și cadou, dacă știi cum să o selectezi pe cea potrivită pentru personalitatea lui.

Capcanele sexelor. Falsele diferenţe induse de societate, minte şi neurosexism” scrisă de Cordelia Fine este o recomandare potrivită pentru un iubit care consideră că bărbații le sunt superiori femeilor. „Cordelia Fine demonstrează că nu există aproape niciun domeniu care să nu fi fost la un moment dat influențat de stereotipurile culturale. Iar cartea ei extrem de documentată vă va face cu siguranță să renunțați la toate aiurelile șablonarde despre diferențele dintre genuri – și asta nu fără o doză consistentă de umor.” – Uţa Frith, profesor la University College London.

Pe de altă parte, dacă prietenul tău este un bucătar pasionat, îi poţi oferi ceva original pentru a-și spori abilitățile. De ce nu o carte culinară? „Delicii în bucătărie, volumul 18. Reţete tradiţionale din China, Japonia, India şi Thailanda” din Colecţia Biblioteca Adevărul va contribui la desăvârşirea calităţilor culinare ale iubitului tău, iar acest aspect va fi un plus şi pentru tine.

Dacă ai lângă tine un bărbat puternic, „Marele Gatsby” este o carte care i se potriveşte. Cartea emulează la perfecție visul american, este plasată în anii 1920 și are multe personaje semnificative și foarte marcante, dar trebuie remarcat faptul că personalitatea lui Gatsby este cea mai marcantă dintre toate, un personaj elocvent, galant, bogat.

Așadar, aceasta a fost selecția noastră a celor mai potrivite cărți pe care să le dăruiești iubitului tău de Crăciun. Contactează echipa noastră care se ocupă de achiziţii cărţi pentru a vinde volumele care nu îţi mai sunt de folos şi cu banii obţinuţi poţi cumpăra daruri minunate pentru cei dragi.