Cărţi de Crăciun pe care puteţi obţine sume de bani semnificative

Cărţi de Crăciun
#image_title

Când în discuţie intră această perioadă din an, de la Dickens și romancierul american Truman Capote şi până la romane contemporane, toate au ca subiect cele mai dragi sărbători și toate au fost citite de adevăraţii iubitori ai Crăciunului. Şi dacă le-au citit şi ştiu bine că nu le vor mai reciti, de ce să le păstreze în biblioteci să adune praf?

Cei mai mulţi dintre cititori aleg să contacteze un anticariat pentru a le repune în circulaţie. Noi îi felicităm! În primul rând pentru că arată că le pasă şi că îşi doresc să ajungă să fie citite şi de alţi iubitori ai sărbătorilor de iarnă şi, în al doilea rând, pentru că dau dovadă de spirit antreprenorial, cu banii obţinuţi pe cărţi putând, de exemplu, să cumpere cadouri pentru cei dragi.

Perioada sărbătorilor de iarnă a sosit şi noi ne dorim să venim în ajutor prin serviciul de achiziţii cărţi pe care vi-l oferim. Solicitaţi-ne şi ne vom deplasa acolo unde ne chemaţi pentru a vă cumpăra chiar şi toată biblioteca dacă asta vă doriţi. Între cărţile de Crăciun pe care le cumpărăm şi pe care le preţuim se numără şi următoarele:

Un Crăciun Scoțian, de Monica Gutierrez

Monica Gutierrez este o autoare care scrie cărți care te fac să te simți bine. Scrie povești simpatice, tandre și amuzante. De la această regulă nu se abate nici în această carte, o poveste de Crăciun cu o fantomă, puțin umor sub vâsc și toată dragostea pe care o merităm. În plus, toată acţiunea se petrece într-un castel fermecat.

Spărgătorul de nuci, de E.T.A. Hoffmann

Citind numele autorului ați fi putut crede că este o greșeală. Dar nu este așa. „Spărgătorul de nuci” a fost inițial o poveste a scriitorului german Ernest Hoffmann, publicată în 1816. A fost preluată de Alexandre Dumas tatăl, care a eliminat multe dintre caracteristicile sângeroase și tulburătoare ale poveștii originale. Din această a doua versiune, Ceaikovski a creat celebrul balet. „Spărgătorul de nuci” a lui Hoffmann este astfel la originea uneia dintre cele mai cunoscute povești de Crăciun din toate timpurile. O poveste care explorează granița dintre realitate și fantezie prin ochii inocenți ai unei fetițe.

Manual pentru zile roșii, de Paula Ramos

Aceasta este prima carte din trilogia Ellas de Paula Ramos. Cu toate acestea, deși face parte dintr-o trilogie, poate fi citită independent fără probleme. În această carte o întâlnim pe Elsa și pe prietenii ei în timpul celui mai intens Crăciun din viața lor. Este o carte ușoară, festivă, cu accente picante. Un amestec foarte interesant de divertisment și deconectare.

Un colind de Crăciun”, de Charles Dickens

Nu ne-am putut abține să nu încheiem cu cea mai clasică și faimoasă poveste de Crăciun, pe care cu toții am auzit-o cel puțin o dată. „A Christmas Carol” de Charles Dickens relatează despre convertirea zgârcitului Scrooge în urma vizitei celor trei fantome ale Crăciunului – trecut, prezent și viitor. O poveste care îmbină goticul cu umorul, oferindu-ne o critică dură și mușcătoare a societății. De fapt, cea mai iubită și emoționantă poveste de Crăciun.