Vrei să vinzi cărți? Anticariat sau platformele de anunțuri – vezi ce e mai avantajos

cumpărăm cărți

Știi că trebuie să faci loc în casă și amâni de ceva vreme vânzarea cărților vechi din bibliotecă. Motivele țin de lipsa timpului, de disconfortul pe care ți-l creează sarcina realizării de fotografii și a folosirii platformelor de anunțuri. Nu vrei să te desparți aruncând volume în stare bună, pe care le poți valorifica și de care pot să se bucure alte persoane, dar nici nu găsești momentul potrivit să te apuci de treabă. Te scapă rapid de presiunea unor sarcini suplimentare anumite anticariate care cumpără cărți. Iată ce avantaje poți avea dacă apelezi la acest serviciu.

Vinzi rapid, fără eforturi, oricâte cărți

Dacă apelezi la serviciul nostru de cumpărare cărți, nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu sortarea și fotografierea volumelor, apoi cu postarea lor pe platforma de anunțuri. Ne deplasăm noi la adresa ta și preluăm orice cantitate de cărți, indiferent de vechime, indiferent de domeniu și de numărul de volume. Mai mult decât atât, spre deosebire de platformele de anunțuri, nu trebuie să aștepți cumpărătorul.

Anticariat-Carti.com îți oferă banii pe loc pentru cărțile pe care le vinzi și ai astfel rapid, spațiul pe care ți l-ai dorit în locuință. Prețul acestora se negociază în funcție de starea cărților și de cantitate. Acceptăm orice domeniu, beletristică, volume de specialitate, manuale și cursuri universitare, cărți de dezvoltare personală, dicționare, lucrări în limbi străine, almanahuri și publicații vechi. Poate că nu toate prețurile așteptate de tine vor fi estimate la fel de noi, dar îți garantăm o evaluare corectă și posibilitatea de a putea lichida biblioteca, chiar și titlurile mai puțin vandabile, pentru care ai fi așteptat nelimitat pe o platformă de anunțuri.

Tu când ești disponibil? Noi ne încadrăm în programul tău

Știm că principala problemă cu care te confrunți este lipsa timpului, de aceea suntem dispuși să ne deplasăm la domiciliul tău, în București și în împrejurimi, în ziua și la ora la care ești disponibil. Mai mult decât atât, cumpărăm cărți inclusiv sâmbăta și duminica, dacă nu ești acasă în cursul săptămânii.

Serviciul nostru de achiziții cărți funcționează în acord cu programul tău și te asigură că vei putea vinde toate cărțile de care nu mai ai nevoie în bibliotecă. Iar acest tip de vânzare nu presupune niciun efort din partea ta, așa cum ar implica vânzarea cărților bucată cu bucată pe o platformă comercială de anunțuri. Nu trebuie să faci fotografii și să postezi anunțuri, încărcând descrieri și poze, respectând detalii tehnice greu de înțeles adesea. Și, mai mult decât atât nu trebuie să aștepți cumpărătorul și să îți faci griji privind expedierea cărților.

Suntem curând la ușa ta, doar la un telefon distanță, dispuși să cumpărăm cărți vechi sau noi, din toate domeniile, pachete întregi, conținutul unor biblioteci întregi, dacă este nevoie. Le preluăm cu drag, pentru că iubim cărțile, plătind un preț corect și îți garantăm că le vom prețui la adevărata lor valoare și că volumele citite și iubite își vor continua destinul.