Anticariat cărți (vechi sau noi)

Ai cărți de vânzare?

Le cumpărăm noi, cu plata pe loc!
Anticariat cumpărăm cărți în București și împrejurimi.

Anticariat cărți, facem achiziții de la persoane fizice și juridice.

Cantități mici, sau chiar și cantități foarte mari.

Asigurăm deplasarea la domiciliul clientului, sau la spațiul unde se află cărțile, sau poți veni tu la sediul nostru din zona Bucur Obor.
Cumpărăm cărți din toate domeniile pentru anticariat. Cumpărăm în regim anticariat cărți de literatură, istorie, filosofie, albume de artă, arhitectură, cărți tehnice, romane de dragoste și romane polițiste.
Anticariat este un magazin unde comercializăm cărți noi și cărți vechi în egală măsură. Pentru a avea un stoc cât mai diversificat, cumpărăm cărți din toate domeniile de la persoane fizice, și mai rar de la persoane juridice cu spații aflate în lichidare.

Anticariat Carti Bucuresti

Dacă vrei să vinzi cărțile pe care nu le mai citești, sau să lichidezi biblioteca, a suna la noi la anticariat este soluția pentru a primi suma de bani corectă pentru cărțile pe care le ai de vânzare. Ne deplasăm în aceeași zi în care suntem sunați. Pentu cei care au un program aglomerat la serviciu, lucrăm și în weekend, și seara după ora 19, astfel ca pentru tine să fie cât mai ușor să vinzi cărțile la anticariat în timpul tău liber. Anticariat cărți facem plata pe loc pentru cărțile cumpărate.

Ne-am început activitatea de anticariat cu cărți în urmă cu aproximativ zece ani, și avem experiența de a evalua orice fel de carte, de la cele vechi apărute înainte de anul 1940 sau chiar înainte de 1900, până la cele apărute anul acesta. În ultimii ani, activitatea de anticariat nu mai constă doar în cărți vechi, ci și în foarte multe cărți noi pe care oamenii le cumpără din librării, le citesc, apoi le vând mai departe catre un anticariat pentru ca și alții să se bucure de aceeași lectură, deși acea carte nu se mai găsește în oferta librăriilor.

Prețurile sunt negociabile în funcție de felul cărților, și de cantitate.

Anticariat cărți vechi/noi, le putem cumpăra noi!

Contactează-ne pentru a face o programare!