Anticariat București

Cumpărăm cărți vechi și cărți noi pentru anticariat București.

Asigurăm deplasarea în București și în împrejurimi.
Evaluarea și plata cărților se fac pe loc.
Prețurile sunt negociabile în funcție de felul cărților și de cantitate.

 

Anticariat Bucuresti

Putem cumpăra chiar și cantități foarte mari.

Activitatea unui anticariat se bazează pe “reciclarea” cărților care nu vă mai trebuiesc.
Suntem un anticariat din București, cu sediul în zona Bucur Obor, și avem experiență de mulți ani în achiziția de carte nouă și carte veche. În cazul în care vrei să vinzi cărțile pe care nu le mai citești, sau vrei să lichidezi biblioteca cu totul, noi suntem soluția!

Anticariat București asigură deplasarea la domiciliul clientului, iar acestă deplasare nu vă costă nimic. Sau poți veni tu la sediul nostru, dar numai cu o programare prin telefon în prealabil, căci la sediu nu este mereu cineva cate face achiziții.

Carte de anticariat înseamnă și cărți vechi, dar și cele noi apărute recent în librării. Ambele categorii ne interesează și se regăsesc în cadrul ofertei Anticariat București.

Suntem interesați să cumpărăm cărți de beletristică – autori clasici sau contemporani, dar și istorie, filosofie, arhitectură, albume de artă, dicționare, medicină, carte tehnică, romane de dragoste sau polițiste. Ne propunem să acoperim un stoc cât mai diversificat de carte, de aceea anticariatul nostru din București cumpără cărți dn toate domeniile.

Ne-am început activitatea, la acest anticariat în București, cu ani în urmă, și avem deja experiență în evaluarea și comercializarea cărților, și cele vechi și cele noi. Ne-au trecut prin mână de-a lungul anilor zeci de mii de volume, inclusiv unele apărute înainte de 1900, sau chiar de 1800, și cu siguranță știm să apreciem corect, la prețul pieței, volumele pe care le cumpărăm pentru vânzarea în anticariat.

Contactează-ne pentru detalii și pentru a stabili data unei vizite. Fie venim noi la tine, fie poți veni tu la sediul nostru din zona Bucur Obor, în funcție de cum îți este mai comod. Pentru că unii au programul încărcat, noi lucrăm inclusiv în weekend și seara după ora 19 la solicitarea clientului.

Ai cărți de vânzare?

Sună-ne sau scrie-ne un email la datele de contact!