Cumpăr cărți

Vinzi cărţi?

Cumpăr cărți cu plata pe loc în București și împrejurimi.
Sună-ne acum pentru a stabili ziua și ora la care să efectuăm deplasarea!

 

Cumpar carti vechi sau noi

Putem veni noi la tine acasă, sau poți veni tu la sediul nostru.

Cumpăr cărți de la persoane fizice dar și juridice.
Atât cărți vechi, cât și cărți noi.
Dacă ai cărți de vânzare, le cumpărăm noi, cei de la anticariat. Asigurăm şi deplasarea în București șî în localitățile apropiate.
Dacă vrei să renunți la o parte din bibliotecă pentru că nu mai ai nevoie de acele volume, ai ajuns în pagina unde cumpăr cărți. De asemenea, a apela la noi este o soluție dacă vrei să lichidezi biblioteca cu totul. Lucrăm de mulți ani în domeniul comerțului de carte de anticariat, și putem face o evaluare corectă a cărților, în funcție de autor, titlu, stare, editură, an de apariție.
Putem cumpăra și cantități mari, de ordinul miilor de cărți, așadar pagina cumpăr cărți este o soluție și dacă vrei să lichidezi un depozit sau un stoc de carte.

Cumpăr cărţi vechi sau noi din toate domeniile. Anticariatul nostru cumpără cărţi la domiciliul dumneavoastră, în Bucureşti si împrejurimi. Pentru a avea mereu un stoc diversificat de carte, facem achiziții de la persoane fizice și juridice. Ne deplasăm la locaţia de unde doriţi sa achiziţionăm cărţile. Evaluarea şi plata cărţilor se fac pe loc.

Cine Cumpara Carti ?

Echipa noastră de achiziții lucrează sub deviza “Cumpăr Cărți” inclusiv sambăta și duminica, și inclusiv seara după ora 19. Așadar, dacă ai un program încărcat la serviciu, putem veni în intervalul orar în care ai timp liber.

cumpar carti vechi

Cumpar carti din toate domeniile:

– literatură / beletristică, teatru.
– domenii umaniste (filosofie, istorie, albume de artă, arhitectură, cărți de psihologie, dezvoltare personală, sociologie, religie, esoterism, paranormal, yoga).
– științe exacte (cărți tehnice, matematică, fizică, chimie, biologie, medicină)
– romane polițiste, cărți de dragoste.
– dicționare, cursuri de limbi străine, cumpăr cărți și din literatura in limba engleză sau franceză.
– enciclopedii.
– carte veche romanească sau straină (aparute înainte de anul 1940).
– cărțile apărute cu ziarul (Adevărul, Jurnalul Național, Cotidianul, etc).

Cumpăr atât cărți vechi de anticariat, dar și cărți noi de librărie, tipărite după anul 2000 (editura Humanitas, Nemira, Rao, Litera, Polirom, etc).

Dacă ți-ai pus problema de a vinde integral sau parțial cărțile din bibliotecă, noi ne ocupăm exact cu asta. Pe lângă faptul că ne putem deplasa noi, unii clienți aleg să vină ei la sediul nostru. Așadar poți veni tu cu cărțile la noi la sediu, cu un telefon în prealabil.

Cumpărăm cărți cu plata pe loc.

Contactează-ne pentru detalii!