Nu lăsa praful să se aștearnă peste cărțile copilăriei! Iată ce trebuie să faci

anticariate care cumpără cărți

Timpul nu stă pe loc, copiii au crescut, iar rafturile bibliotecii sunt pline de cărți colorate, copertate și frumos ilustrate care le-au fost cândva prieteni în zilele mohorâte sau în serile când au adormit în ritmul poveștilor de noapte bună. O vreme le-ai privit cu nostalgie, amintindu-ți personajele preferate dintre coperți, întâmplări care ți-au rămas în minte după lecturi repetate și reacții drăgălașe ale celor mici la anumite pasaje. Apoi ai constatat că au început să te incomodeze, iar tânărul sau tânăra din casă are nevoie de spațiu, ceea ce vine ca un argument hotărâtor că trebuie să faci ceva. Știai că sunt anticariate care cumpără cărți și care sunt dispuse să îți dea bani pe ele?

Podul și subsolul nu sunt locuri potrivite pentru cărțile copilului tău

Dacă îți vine greu să te desparți de cărțile copilului tău de când era mic, amintește-ți că cea mai mare valoare sentimentală este în sufletul tău. Amintirile nu se vor șterge, dragostea va rămâne la fel de vie și nu are nevoie să fie confirmată prin păstrarea unor cărți pe care cu siguranță se va așterne praful.

Depozitarea cărților copilăriei în pod, la subsol sau în garaj nu este o soluție care arată considerație pentru lucrurile care au aparținut odată celui mic, ci, dimpotrivă, nu face decât să le izoleze în spații reci, pustii, în care se va pune praful, iar umezeala ar putea să pătrundă între filele altădată îndrăgite. Anticariat-carti.com cumpără cărți și poți avea siguranța că ele vor fi prețuite și valorificate așa cum merită. Personajele copilăriei își vor duce bucuria și inocența mai departe, împlinind misiunea pentru care au fost concepute.

Cum trebuie să procedezi pentru a vinde cărți la anticariat

Poate a fost o decizie grea, însă te asigurăm că este cea mai înțeleaptă și soluția care nu permite prafului să se aștearnă pe coperțile iubite sau umezelii să îngălbenească filele fermecate, din care au izvorât atâtea aventuri care ți-au încântat copilul aflat azi la vârsta adolescenței sau în pragul primei tinereți.

Cumpăram cărți din toate domeniile, așa că ai putea să te gândești ce volume ai mai putea vinde pentru a face loc în bibliotecă. Contactează-ne pentru detalii și vei afla cât ai putea să primești pentru cărțile pe care ești pregătit/-ă să le vinzi. Prețul este negociabil și depinde de felul cărților, de starea în care se află și de cantitate. Plătim pe loc, cu bani cash, atunci când intrăm în posesia cărtilor.

Știm că timpul și disponibilitatea ta sunt limitate, iar dragostea noastră pentru cărți și respectul față de cel care le-a deținut și le-a citit sunt aspecte care ne dau motivația de a ne deplasa până la tine acasă, în ziua și intervalul orar pe care le alegi. Venim oriunde, în București și în împrejurimi, evaluăm pe loc, luăm cărțile și plătim un preț corect.

Amintirile rămân în suflet, cărțile copilăriei își continuă drumul, iar tu obții spațiul de care ai nevoie și bani pentru a cumpăra alte volume, necesare etapei de viață prin care trece copilul tău.