Idei pentru carti pe care sa le citesti in vacanta. Dupa ce le citesti, ti le cumparam noi!

Cărți de citit vara

Vacanța de vară este in toi. Știți deja unde mergeți și numărați zilele pana la plecare. Un ultim efort și aproape că ați ajuns. Vara este o perioadă de evadare, de descoperire de lucruri noi, de curiozitate și, bineînțeles, de lectură.

Ce cărți v-ați hotărât să puneți în bagaj? Ce fel de cărți va doriti să devorezi departe de orice grijă? Care este tovarășul literar ideal pentru a va face să visati toată vara? Nu ați făcut încă o alegere? Nu trebuie să vă panicați. Iată o selecție de romane care va vor face o vara mai frumoasă.

Aveţi în vedere că după ce le citiţi, noi vi le putem cumpăra. De fapt, credem că ştiţi deja că noi cumpăram cărţi din toate domeniile.

Cărți de citit vara pe care le cumpărăm în regim de anticariat

Vrei să te relaxezi, să râzi și să te lași prins într-o poveste? Aceste cărți pe care şi noi le cumpărăm în regim de anticariat sunt modalitatea perfectă de a te bucura de timp de calitate.

Copiii sunt regi de Delphine de Vigan

Melanie Claux este un produs pur al rețelelor de socializare: își împărtășește poveștile de familie de mai multe ori pe zi. Cei doi copii ai ei, Kimmy și Sammy, devin rapid vedete, urmărite de milioane de oameni pe Instagram. La vârsta de șase ani, Kimmy a fost răpită. Cine ar fi putut dori să-i facă rău acestei fetițe drăguțe? Prin intermediul anchetei privind răpirea, dar și al reacției create de rezultatul acesteia, asistăm la o reflecție vertiginoasă asupra puterii imaginii.

O punte între adevărurile noastre de Vania Jimenez

Această carte, care cu siguranță a necesitat multă muncă din partea autoarei, spune povestea atât a Clarei, cât și a mamei sale, Marie-Louise Chamelian, o femeie armeană care a venit la Montreal la vârsta de 18 ani pentru a deveni medic. Când Marie-Louise moare într-un accident de mașină, fiica ei găsește cutii de caiete care îi spun totul despre tânăra Marie-Louise și despre strămoșii ei care au trăit în Cairo. Între caietele lui Marie-Louise și însemnările Clarei, este o plăcere să urmărești firul acestui dialog, atât de pline și precise sunt detaliile. Este o lectură lungă, care merită parcursă.

Flăcări de Robbie Arnott

Nu există un mod mai bun de a vă destinde decât cu acest roman curios al unui tânăr autor tasmanian. În centrul lui se află femeile din clanul McAllister, care, după ce mor, se întorc de obicei acoperite de mușchi, crengi și scoici. Aceste reveniri ciudate îl îngrijorează pe Levi, a cărui soră, Charlotte, ar putea fi următoarea care va muri. Sau nu. Ea va lua un praf și, foarte vie, va porni într-o călătorie fabuloasă spre sudul țării. Alte povești se intersectează, într-un delir de pădure și de mare care cu siguranță îl va încânta pe cititor.

V-am oferit doar 3 sugestii de cărţi pe care să le citiţi în această vară, însă pe această listă pot fi trecute cu mult mai multe. Şi… Nu uitaţi! După ce le citiţi, ni le puteţi vinde!