Cărți care te aduc într-o stare de bună dispoziție şi, pe care, evident, ţi le putem cumpăra după citire!

unde vând cărţi
#image_title

În acest articol îţi oferim o selecție variată de cărţi care îţi vor smulge cel puţin un zâmbet, dacă nu te vor face să râzi. După cum ştii, suntem anticariat care cumpără cărţi, prin urmare, după ce le vei citi, ţi le putem cumpăra.

7 cărţi pe care anticariatul nostru ţi le poate cumpăra după ce le citeşti

Călătorind cu mătușa sa de Graham Greene

Henry Pulling, în vârstă de 50 de ani, funcționar de bancă la pensie, un om decent și cenușiu, este copleșit de vitalitatea Augustei, mătușa sa octogenară, care îl antrenează într-o călătorie în jurul lumii, implicându-l în povești absurde despre droguri, sex și spionaj.

Mătușa Julia și scriitorul de Mario Vargas Llosa

Poveștile lui Pedro Camacho, care își petrece viața scriind povești incredibile pentru Radio Limă, și ale tânărului Mario, care aspiră – ca și Vargas Llosa – să devină un scriitor de succes și care o întâlnește pe drum pe Julia, o altă mătușă văduvă la fel de copleșitoare, dar mai tânără, sexy și mai puțin aventuroasă decât cea a lui Graham Greene, stau mărturie că mătușile însuflețesc lumea.

Când ești fericit de Kurt Vonnegut

Nouă discursuri ținute de Vonnegut la universități americane între 1978 și 2004. Titlul este suficient pentru a justifica cartea, dar dacă preferați romanele lui Vonnegut în locul eseurilor, aveți de unde alege.

Explorarea diabetului cu bufnițe de David Sedaris

Dacă vreți, David Sedaris ar putea fi considerat moștenitor al umorului anilor 1970. “Să explorăm diabetul cu bufnițe” reunește 26 de eseuri, în mare parte autobiografice, despre modul în care tații tind să se îmbrace pentru a se prezenta la masă, întâlniri cu broaște țestoase uriașe, colonoscopii și relația dintre chinezi și flegmă.

Cititorul suveran de Alan Bennett

Din memorie nu se râde niciodată. Nu există niciun moment în carte această carte să stârnească râsul, dar încă de la primele pagini ți se fixează pe față un zâmbet ușor, discret, abia perceptibil, și puține lucruri pot fi explicate decât prin lejeritatea afectuoasă cu care Bennett ironizează ignoranța Majestății Sale, care descoperă lectura târziu în viață și devine treptat dependentă de ea.

Trimisul special de Evelyn Waughn

În statul african Ismaelia se presupune că are loc o lovitură de stat. Tânărul John Boot este trimis acolo de un ziar prestigios. În schimb, în Ismaelia nu pare să se întâmple nimic. Există doar o mulțime de jurnaliști care, în lipsa unor știri, le inventează. Romanul poate fi găsit în limba engleză: titlul original este Scoop.

Adevărata poveste a piratului Long John Silver de Bjorn Larsson

Când te joci, este greu să fii trist. Când îți suspenzi deliberat credulitatea, cititul poate fi un joc asemănător cu cele pe care le jucai în copilărie imaginându-te că ești un vrăjitor, un cowboy sau un pirat. Adevărata poveste a piratului Long John Silver este o continuare a romanului “Insula comorii” al lui Stevenson din perspectiva piratului Long John, care își scrie memoriile la mulți ani după evenimente, după ce a devenit bogat și s-a mutat în Madagascar.

În final, trebuie să îţi mai spunem că dacă te întrebi unde vând cărţi?, ai toate informaţiile pe site pentru a ne găsi rapid.