De ce să îți vinzi cărțile?

Cu siguranță ți-ai pus întrebarea de ce să îți vinzi cărțile. Motivele pot fi multe. Poate ești ca mine și cumperi constant cărți iar spațiul devine insuficient, poate ai cărți pe care nu le vei mai citi niciodată sau tocmai ai cumpărat o locuință în care se află cărțile vechiului proprietar și trebuie să  eliberezi spațiul sau pur și simplu ai nevoie de bani urgent.

Anticariatul nostru cumpără cărți de foarte mult timp, avem o experiență de peste 10 ani în achiziția și vânzarea cărților. Putem evalua orice fel de carte, indiferent de domeniu sau vechime. Activitatea unui anticariat se bazează pe achiziția cărților de la cei care decid să le vândă dintr-un motiv sau altul.

Când te-ai decis să îți vinzi cărțile contactează-ne și spune-ne numărul de cărți, zona în care se află acestea și disponibilitatea ta la adresă.

Avem un număr foarte mare de titluri din domenii foarte variate și dorim să ne îmbogățim stocurile zilnic. Dacă vrei să îți vinzi cărțile contactează-ne, suntem interesați de domenii precum literatură, filosofie, psihologie, medicină, știință, hobby, istorie, geografie, religie și nu numai.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.