Ai cărți de vânzare? Noi le cumpărăm!

Dacă ai cărți de vânzare, indiferent că sunt câteva zeci sau câteva mii, noi le cumpărăm. Anticariatul nostru este un anticariat de top în vânzarea cărților online. Avem peste 30.000 de titluri din domenii foarte diverse și dorim să ne mărim numărul de cărți zilnic.

Fie că ai nevoie de bani, vrei să eliberezi un spațiu sau ai titluri în bibliotecă pe care nu vrei să le mai citești nu ezita să ne contactezi. Ai cărți de vânzare din domenii precum literatură, filosofie, medicină, spiritualitate, artă, istorie, geografie și nu numai, noi le cumpărăm.

Cărțile pe care tu nu le mai dorești în bibliotecă pot fi cărți pe care ceilalți le caută de mai mult timp. Asigură-te că sunt în stare bună și contactează-ne fie pe email fie la unul dintre numerele de telefon din secțiunea ”Contact”. Dacă ai mai mult de 100 de cărți ne deplasăm la domiciliu absolut gratuit pentru a face evaluarea. De asemenea există și posibilitatea să vii cu ele la sediul nostru.

 

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.