Achiziționăm cărți în București

Noi suntem un anticariat online și achiziționăm cărți în București pentru a putea oferi clienților noștri o gamă cât mai variată de titluri.

Vindem un număr mare de cărți din toate domeniile și suntem interesați să achiziționăm mii de titluri zilnic. Achiziționăm cărți din domenii precum literatură română și străină, științe, istorie, geografie, psihologie, spiritualitate, medicină și multe altele.

Dacă tu ai cărți de vânzare noi le cumpărăm! Achiziționăm cărți în București de foarte mult timp, avem o experiență de peste 10 ani și putem evalua fără probleme cărți indiferent de titlu, autor, colecție sau anul apariției. Ne deplasăm la domiciliu pentru minimum 100 de titluri iar dacă ai un număr mai mic vă invităm la sediul nostru din zona Timpuri Noi.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui în ce zonă locuiești și numărul de cărți pe care vrei să-l vinzi. Vom stabili dacă și când ne putem deplasa la domiciliu pentru evaluarea și cumpărarea cărților iar plata se face pe loc.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.