Anticariat care cumpără cărți

Ai cărți de vânzare? Noi suntem un anticariat care cumpără cărți. Cumpărăm titluri din toate domeniile pentru a putea pune la dispoziția clienților noștri o gamă cât mai variată de cărți. Dacă ai cărți de beletristică, istorie, filosofie, medicină, artă, religie și nu numai poți apela la noi.

Cumpărăm atât cărți vechi apărute înainte de 1990 cât și titluri mai noi, apărute recent în librării. Ne-am început activitatea de anticariat acum mulți ani și avem o experiență bogată în  comercializarea cărților. Astfel te poți baza pe o evaluare corectă a cărților pe care vrei să le vinzi iar plata se face pe loc. Putem asigura deplasarea la domiciliu în București și în împrejurimi dacă ai peste 100 de titluri. Sau poți veni chiar tu la sediul nostru, cu un telefon în prealabil.

Suntem un anticariat care cumpără cărți de la persoane fizice și juridice, indiferent de cantitate. Nu te îngrijora dacă ai mii de volume, putem gestiona cantități mari de cărți fără probleme.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.