Ai aflat finalul tuturor cărților polițiste din bibliotecă? A venit momentul să le vinzi!

cumpărăm cărți
#image_title

În topul celor mai populare genuri literare, cărțile polițiste ocupă un loc important. Cui nu-i place să afle detaliile unui caz interesant, ca mai apoi să vadă dacă-l poate rezolva înainte să ajungă la deznodământ? Odată ce ai ajuns la ultima pagină, misterul a dispărut și chiar dacă ai citi din nou cartea, nu ai mai retrăi aceeași stare de suspans pe care ai simțit-o prima dată.

Bineînțeles, există persoane care își așază cărțile în bibliotecă și uită de ele timp de ani de zile, așa că atunci când le descoperă din nou, cu siguranță nu-și mai pot aminti toate detaliile. Din păcate, pe măsură ce trece timpul, starea cărților se înrăutățește, iar în unele situații, scrisul devine imposibil de înțeles și nimeni nu se mai poate bucura de conținutul lucrării respective.

În loc să-ți lași cărțile din bibliotecă să ajungă în acest stadiu, un lucru inteligent pe care-l poți face este să le vinzi unui anticariat. Nu doar că-ți eliberezi biblioteca de cărțile pe care nu le mai citești, dar faci loc operelor noi, care de-abia așteaptă să le descoperi.

Anticariatul nostru cumpără cărți de orice fel, inclusiv romane polițiste

Dacă îți faci griji că volumele din biblioteca ta nu sunt tocmai pe listele cu cele mai căutate cărți, atunci te vei bucura să afli că la anticariatul nostru, cumpărăm cărți de orice fel. Un factor important este și numărul de cărți, așa că dacă ai numeroase titluri de care vrei să scapi, cea mai eficientă soluție pe care o ai la îndemână este să ne contactezi pentru a stabili detaliile importante.

În cazul în care preferi să fii sunat, îți poți lăsa datele de contact, iar un reprezentant din partea anticariatului o să revină cu un telefon în cel mai scurt timp. Formularul de contact constă în informații care ajută în egală măsură, ambele părți implicate: numele, orașul, numărul de telefon, numărul estimativ de cărți și intervalul la care îți dorești să fii sunat.

Cine se ocupă de transport atunci când îți vinzi cărțile unui anticariat?

O altă problemă care dă bătăi de cap multor oameni atunci când vine vorba de achiziții cărți este cea a transportului. Cel mai probabil, te-ai gândit la mai multe titluri de cărți pe care intenționezi să le vinzi, dar nu ești sigur cum le vei duce pe toate la sediul anticariatului.

Ei bine, nu trebuie să-ți faci probleme în acest sens, pentru că anticariatul nostru cumpără cărți chiar de la domiciliul tău, din București și din împrejurimi. În timpul apelului telefonic, îți vom cere o adresă la care mai apoi ne vom deplasa, pentru a ridica volumele de care nu mai ai nevoie, totul în timp util.

În cele din urmă, de ce să citești aceleași cărți la nesfârșit, când poți cumpăra o lucrare care a apărut de curând? Există multe mistere care abia așteaptă să fie rezolvate, iar motivul pentru care nu te poți bucura încă de ele, este fiindcă refuzi să te desparți de cele vechi.