3 motive pentru care cumparam carti pentru anticariat

cumparam carti

Se poate spune ca aproape oricine a auzit despre anticariate si stie cu ce se ocupa acestea, insa sunt putine persoanele care stiu ca unul dintre serviciile pe care noi, anticariatele, il oferim este cel de cumparare carti. Probabil te intrebi de ce alegem sa cumparam carti pentru anticariat, de aceea in continuare va vom prezenta 3 dintre cele mai importante motive care ne indeamna sa facem acest lucru:

  1. Pasiunea pentru carti

In primul rand, anticarii sunt persoane pasionate de carti, care iubesc lectura, astfel ca prin cumpararea unei cantitai mari de carti pot descoperi titluri rare, pe care nu le-au citit, imbogatindu-si astfel atat colectia, dar si cunostintele.

De asemenea, un alt motiv pentru care anticariatele cumpara carti este dorinta de a le oferi o noua viata. Multi oameni aleg sa scape de carti si prin mijloace cu care noi nu suntem de acord. Fie ca aleg sa le duca la gunoi sau sa le arunce in foc, prin intermediul acestor metode sunt distruse definitv biblioteci intregi, printre care se pot afla carti foarte valoroase.

  1. Imbogatirea si diversificarea propriei colectii

Anticariatele au, de obicei, o colectie proprie de carti, chiar un depozit intreg. Prin urmare, atunci cand cumparam carti la kilogram, cantitate de volume achizitionata este foarte mare, astfel ca si depozitul nostru devine mai generos. In plus, in acest fel ne diversificam si colectia, mai ales ca noi cumparam carti din orice domeniu, indiferent ca este vorba despre carti de literatura, istorie sau manuale scolare, ori dictionare de limbi straine, carti tehnice sau albume de arta.

  1. Ajutorul oferit aproapelui

Totodata, prin intermediul acestui serviciu de cumparare carti, venim in intampinarea nevoilor celor care isi doresc sa obtina mai mult spatiu in propria locuinta. Astfel ca vanzarea cartilor pe care nu le mai citesc poate avea un impact foarte mare asupra acestui proces de eliberare a spatiului.

Un alt ajutor vine si din faptul ca in schimbul cartilor pe care oricum nu le mai citesc, acestia primesc si o suma de bani pe care o pot folosi oricum isi doresc, fie ca isi vor reinnoi colectia de carti sau isi vor reamenaja noul spatiu obtinut.

Care sunt avantajele de care se bucura cei care apeleaza la acest serviciu?

Pe langa toate aceste motive care ne-au determinat pe noi sa dezvoltam acest tip de serviciu, si avantajele de care se bucura oamenii care aleg sa isi vanda cartile din biblioteca sunt destul de numeroase si importante.

Principalele avantaje sunt date de faptul ca oamenii isi obtin spatiul liber mult dorit si primesc si bani pentru acest lucru. Pe de alta parte, faptul ca nu sunt conditionati sub nici o forma de acest proces de vanzare, este un alt avataj pentru care foarte multe persoane apeleaz la noi.

Vanzarea se poate realiza in orice zi a sptamanii, chiar si in week-end, si la orice ora a zilei, astfel ca si cei mai ocupati oameni pot gasi un moment potrivit pentru acest lucru. In plus, echipa noastra se deplaseaza la adresa indicata de vanzator, de unde va ridica volumele cumparate, iar plata acestora se face pe loc.