Ai multe cărți în limbi străine? Uite ce poți face cu ele!

vânzare cărți în limbi străine

Dacă ești pasionat de limbi străine, probabilitatea ca în biblioteca ta să existe cărți în limba pe care dorești să o înveți sau pe care o stăpânești deja este foarte mare. Atunci când înveți o limbă străină, este necesar să îi cunoști gramatica, dar și să explorezi vocabularul acesteia și să deții un bagaj generos de termeni din diverse domenii.

Cum poți bifa aceste cerințe? Prin studiu intensiv și lectură. Pentru acest lucru, ai nevoie de diferite cărți, destinate persoanelor care învață limba respectivă, în funcție de nivelul pe care îl au: începător, mediu sau avansat. Atunci când atingi nivelul dorit și capeți fluență, acele cărți ce ți-au servit la învățarea limbii straine poate că nu îți vor mai fi neapărat de folos.

Ce faci cu vechile cărți de limbi străine?

Dacă nu mai găsești utilitate cărților și manualelor care ți-au folosit la învățarea limbii străine, poți lua în calcul vânzarea lor. În acest fel, câștigi un venit în plus și eliberezi biblioteca de cărțile pe care nu le vei mai reciti. Poate ai multe cărți destinate începătorilor iar tu ai atins deja un nivel avansat, așa că acelea pot să constituie fără probleme obiectul unei vânzări.

Unde poți vinde cărțile?

Există o soluție prin care poți să vinzi cărțile foarte rapid, fără să pierzi prea multă vreme. Nu mai este necesar să le postezi pe internet și să încerci să ajungi la persoane care se află în căutarea acelui tip de cărți, deoarece ai ocazia să le vinzi într-un loc unde se caută orice fel de volume. Este vorba despre anticariatul nostru, care se adresează unui public larg format din cititori și pasionați de carte, inclusiv colecționari de carte veche.

De ce să vinzi la anticariat?

Când vrei să vinzi repede și să ai parte de un proces de vânzare cât mai simplu, soluția este să vinzi la anticariat. Nu mai investești timp în postarea de anunțuri, nu mai achiți costuri de transport și nu mai aștepti câteva zile să primești banii. Tot ce trebuie să faci este să contactezi anticarii și să stabilești un loc de întâlnire cu aceștia. De cele mai multe ori, vânzătorii de carte aleg să facă vânzarea direct de acasă, mai ales dacă au cantități mari de cărți.

Pe lângă asigurarea deplasării la domiciliu, achizitorii se ocupă și de evaluarea cărților, care este la rândul său gratuită. Nu există condiții stricte de evaluare a volumelor, trebuie doar ca acestea să fie într-o stare bună. Cum ne dăm seama dacă o carte îndeplinește această condiție? Prin faptul că nu are coperțile și paginile rupte sau semne și mâzgălituri ce împiedică lectura.

Un alt motiv pentru a vinde la anticariat este acela că se acceptă orice fel de carte, inclusiv în limbi străine. Indiferent de cantitatea de cărți pe care o deții, reprezentanții noștri îți vor oferi un preț avantajos și te vor ajuta să eliberezi instant spațiu în bibliotecă, fără ca măcar să te deplasezi.

În concluzie, posesorii de cărți scrise în limba engleză sau alte limbi străine, dar și de alte volume din orice altă categorie (beletristică, medicină, drept, sociologie, istorie etc.) pot să vândă la anticariatul nostru cantități mari cărți, cu garanția că vor recupera pe loc o parte din suma investită inițial în volumele respective.