Vinzi carti? Cumpar carti!

Cumpar carti pentru anticariat!

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea “unde sa vand cartile”, atunci ai nimerit in locul potrivit. Aici este site-ul unde cumpar carti din toate domeniile, vechi si noi, in cantitati mici sau mari. Singura conditie este sa fie in stare buna. Nu acceptam carti rupte, uzate, mazgalite sau cu pagini lipsa.

Echipa noastra de achizitii se deplaseaza in Bucuresti pentru minimum 100 de volume si in chiar si in localitati apropiate (Ploiesti, Pitesti, etc) pentru cantitati mai mari. De regula, daca aveti sub 100 de volume, o sa va invitam sa veniti dvs la noi la sediu.

Cumpar carti si fac plata pe loc pentru ele. Avem experienta indelungata pentru a evalua orice tip de carte si orice cantitate. Deplasarea este pe cheltuiala noastra, iar plata se face pe loc. De transport ne ocupam tot noi.

Daca o parte din biblioteca nu iti mai foloseste, sau daca ai un spatiu de eliberat si acesta este plin cu carti, atunci ne poti contacta pentru a cumpara cartile.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.