Știai că poți vinde rapid cărți de bucate la anticariat?

colectăm cărți

Nu este o noutate faptul că persoanele cărora le place să gătească caută permanent inspirație pentru noi rețete și preparate care să îi surprindă plăcut pe cei dragi, chiar și într-o zi oarecare. În acest sens, cărțile de bucate devin un ajutor de nădejde și reprezintă un mijloc prin care bucătarii amatori sau profesioniști descoperă noi feluri de mâncare, pe care le pot prepara ca la carte sau pe care le pot reinterpreta după bunul plac.

Dacă te regăsești în aceste rânduri și dacă ai o colecție impresionantă de cărți de bucate, poți să iei în considerare vânzarea acestora atunci când crezi că ai deja prea multe, când rămâi fără spațiu în bibliotecă sau când vrei să îți reînnoiești colecția de cărți, recuperând prin vânzarea la anticariat o parte din investiția pe care ai făcut-o inițial. Noi colectăm cărți din toate domeniile!

În continuare, îți prezentăm câteva cărți și colecții pe care poți obține sume importante dacă hotărăști să le vinzi la anticariat:

1. Școala de bucătari Masterchef, 8 volume

Această colecție de cărți este realmente valoroasă pentru un bucătar începător, dar și pentru unul care vrea să își perfecționeze tehnicile de gătit. Fiecare volum prezintă una sau mai multe teme complexe, colecția oferind un total de 100 de lecții, 70 de rețete ilustrate pas cu pas și sute de fotografii. Vânzarea acestor cărți poate îți aduce un venit suplimentar substanțial, deoarece oferă un volum impresionant de informație, structurată inteligent și ușor de înțeles, volumele fiind împărțite astfel:

  • Forme, ustensile și preparate de bază (vol.1);

  • Modalități de preparare. Cum preparați ouăle (vol.2);

  • Carne, pasăre și vânat. Prepararea sosurilor (vol.3);

  • Pește și fructe de mare (vol.4);

  • Paste, cereale, legume uscate. Produse de la piață (vol.5);

  • Deserturi. Tehnici și idei pentru ornare (vol. 6);

  • Aperitive și gustări (vol. 7);

  • Rețete clasice într-o nouă prezentare (vol. 8);

2. Comfort food, Jamie Oliver

Un titlu consacrat în rândul bucătarilor moderni este Comfort Food, carte scrisă de celebrul bucătar Jamie Oliver. În cele aproximativ 400 de pagini, bucătarul oferă cititorilor idei de rețete și surprinde atât preparate tradiționale, gustări din copilărie, cât și rețete cu care îți poți impresiona familia și prietenii. Așa cum însuși autorul a menționat, scopul acestei cărți este de a oferi cititorilor imboldul de a găti acasă mese gustoase. Dacă această carte se găsește pe rafturile din biblioteca ta și dorești să o vinzi, asteptam sa ne contactezi;

3. Rețete pentru sărbători de neratat, Vincent Amiel

O carte dedicată bucătarilor care vor să pună pe mesele de sărbătoare preparate gustoase, aceasta prezintă rețete pe care cititorii le pot prepara cu doar câteva ingrediente, într-un timp foarte scurt. Dacă ai la îndemână rețetele potrivite, nu mai e nevoie să petreci ore în șir pentru a găti diferite feluri de mâncare, care să impresioneze invitații.

Acestea sunt doar câteva cărți de bucate ce s-ar putea regăsi la tine acasă și pe care poți să le vinzi foarte rapid la anticariatul nostru. Ne ocupăm de deplasare, evaluare și ridicare, iar plata o efectuăm pe loc, chiar la domiciliul tău!