Ești pasionat de istorie? Uite 3 cărți pe care le poți vinde ușor la anticariat

achiziționăm cărți din orice domeniu

Istoria este un domeniu complex și fascinant, care îi pasionează pe mulți cititori. Cărțile devin mijlocul prin care aceștia descoperă întâmplări și fapte petrecute cu secole în urmă, reușind să își creeze o imagine de ansamblu asupra evenimentelor la care nu au participat, dar care au fost surprinse în paginile unor cărți sau chiar și în imagini.

Dacă ai studiat istorie în timpul anilor de facultate sau dacă istoria este unul dintre domeniile tale de interes, este foarte posibil să ai multe titluri din această sferă în biblioteca ta. Atunci când vrei să vinzi o parte dintre ele, poți să ne contactezi, deoarece achiziționăm cărți din orice domeniu și asigurăm deplasarea.

În continuare, îți oferim câteva sugestii de cărți de istorie pe care e posibil să le ai și tu în biblioteca ta. Le poți vinde rapid, fără ca măcar să fie nevoie să pleci de acasă:

1. Cinci ani la Auschwitz, Wieslaw Kielar

Aceasta este una dintre cărțile care i-ar putea interesa pe cititorii care vor să privească tragedia de la Auschwitz prin ochii unei persoane care a trăit pe pielea sa evenimentele nefericite și care a surprins cu autenticitate amintiri și atitudini umane. Este o carte pe care nu o găsești chiar ușor, ceea ce înseamnă că ai putea obține un preț bun pentru ea;

2. Legendele și miturile Greciei antice, Nicolai Albertovici Kun

Un ansamblu de legende, această carte servește ca instrument de cunoaștere a mitologiei poporului grec, precum și a influenței pe care civilizația Greciei a exercitat-o asupra evoluției culturale europene. Această carte a cunoscut un succes important, motiv pentru care a fost tradusă în mai multe limbi. Valoarea cărții este cu atât mai mare și prin prisma faptului că are ilustrații și imagini care vin în completarea tabloului complex de informații;

3. Istoria României, Mihai Bărbulescu, Dennis Deletant, Keith Hitchins, Șerban Papacostea, Pompiliu Teodor

Această carte surprinde spațiul istoric românesc în toată complexitatea sa. Paginile acestei cărți îi ajută pe cititori să călătorească în timp și să devină martori la evenimente care au conturat poporul român și care au fost definitorii pentru cadrul geopolitic al istoriei românești. Istoria României” este unul dintre titlurile care are șanse mari să se regăsească pe rafturile din biblioteca unui istoric, profesor, student sau pasionat de istoria națională.

Ce avantaje obții dacă vinzi cărțile la anticariatul nostru?

Așa cum am menționat anterior, vânzarea cărților la anticariatul nostru nu implică deplasări, ceea ce îi avantajează pe vânzătorii care au un program foarte încărcat. Noi venim la domiciliul tău, inclusiv în zilele de weekend.

Deși în acest articol ți-am sugerat cărți de istorie pe care le poți vinde la anticariat, e important să știi că anticarii noștri achiziționează cărți de orice fel, istoria fiind doar unul dintre domeniile în care se pot încadra volumele vândute. Tu decizi ce cărți vinzi și în ce cantitate, iar noi ne ocupăm de deplasare, evaluare, plată și ridicare.

Când vrei să vinzi rapid cărți de istorie și să eviți deplasările care îți consumă timp, ne poți contacta pentru a stabili împreună detaliile vânzării. Apelul nostru se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice!