Cumpăr cărți vechi și noi

Te-ai întrebat ce poți face cu toate cărțile pe care nu le vei mai citi? Foarte simplu, le vinzi! Eu cumpăr cărți vechi și noi pentru anticariat de foarte mulți ani. Nu are importanță domeniul, cumpăr cărți din toate domeniile.

Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi și să îmi spui câte cărți vrei să vinzi, în ce zonă se află cărțile și când ești disponibil la adresă.  Dacă ai cel puțin 100 de cărți, eu mă deplasez la adresă absolut gratuit pentru evaluarea cărților. Având în vedere că am o experiență de peste 10 ani în achiziționarea de cărți,  te poți aștepta la un preț corect pentru titlurile tale. Plata se face pe loc, la fel și ridicarea cărților! Deplasarea la domiciliu se face în cel mai scurt timp posibil. Trebuie să te asiguri că volumele pe care dorești să le vinzi sunt în stare bună pentru că nu pot cumpăra cărți deteriorate, măzgălite, pătate etc.

Cumpăr cărți vechi și noi chiar acum! Nu mai sta pe gânduri și sună la numărul de telefon 0721.858.460 pentru a face o programare.