Vinde-ți cărțile la anticariat!

Ai prea multe cărți și nu știi ce să mai faci cu ele, nu mai ai loc să le depozitezi? Nimic mai simplu! Vinde-ți cărțile la anticariat. Activitatea anticariatului se bazează pe achiziționarea cărților de la persoane  ca tine. Poate ai titluri pe care alte persoane le caută de mult timp și nu le mai găsesc prin librării, prin vânzarea cărților tale către anticariat aduci aceste cărți mai aproape de oamenii interesați de ele.

Nu contează din ce domenii ai cărțile pentru că noi dorim să punem la dispoziția clienților o gamă cât mai variată de titluri. Cumpărărm cărți din domenii precum literatură română și străină, filosofie, arhitectură, medicină, științe exacte, psihologie, spiritualitate, hobby, artă și nu numai.

Contactează-ne și spune-ne din ce zonă ești, câte cărți vrei să vinzi și când te putem găsi la adresă. Ne deplasăm la domiciliu dacă ai peste 100 de cărți. Facem evaluarea, plata și ridicarea cărților pe loc. Pe tine nu te costă nimic! Având în vedere experiența noastră vastă în comercializarea cărților te poți baza pe cele mai bune prețuri pentru cărțile tale.

 

Sună chiar acum la numărul de telefon 0721.858.460 și vinde-ți cărțile la anticariat!