Cine cumpără cărți?

Ai cărți de vânzare? Cu siguranță ți-ai pus întrebarea ”Cine cumpără cărți?” Află că noi suntem un anticariat care achiziționează cărți din domenii diverse indiferent de cantitate. Nu îți face griji dacă ai un număr mare de cărți, noi achiziționăm săptămânal peste 10.000 de titluri. 

Achiziționăm cărți din toate domeniile (literatură română și străină, filosofie, istorie și geografie, spiritualitate, psihologie, biologie, medicină, artă, fizică și chimie, cărți pentru copii etc).

Activitatea unui anticariat depinde de achiziționarea cărților de la oamenii care dintr-un motiv sau altul decid să le vândă sau să le doneze. Anticariatul nostru are un număr impresionant de cărți, peste 40.000 de titluri din domenii variate și dorim să ne îmbogățim stocurile zilnic.

Ai cărți vechi sau noi? Noi le cumpărăm! Te așteptăm cu ele la sediul nostru sau dacă ai peste 100 de titluri ne putem deplasa la domiciliu absolut gratuit în cel mai scurt timp posibil. Plata se face pe loc și oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale.

Răspunsul la întrebarea ”Cine cumpără cărți?” este chiar aici! Pentru mai multe detalii sună la numărul de telefon 0721.858.460 sau completează formularul din secțiunea ”Vreau să fiu sunat” și te vom contacta noi.