Achiziționăm cărți acum!

Ai cărți de vânzare? Suntem un anticariat și achiziționăm cărți acum în București și Ilfov! Activitatea noastră se bazează pe achiziția cărților de la persoane ca tine.  Experiența noastră vastă în comercializarea cărților garantează o evaluare corectă a cărților tale. Putem evalua cărți indiferent de domeniu, titlu, autor sau an de apariție. Putem evalua chiar și cărțile foarte vechi și rare.

Ne deplasăm în cel mai scurt timp posibil la domiciliu dacă ai peste 100 de volume. Deplasarea la domiciliu și evaluarea sunt absolut gratuite. Ce trebuie să faci? Să ne suni și să ne spui câte cărți ai de vânzare, zona în care se află acestea și disponibilitatea ta la adresă. Pentru un număr mai mic de cărți te invităm la sediul nostru. Oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale iar plata se face pe loc! Trebuie să te asiguri că sunt în stare bună cărțile pe care dorești să le vinzi, nu acceptăm cărți măzgălite, rupte sau pătate.

Pentru mai multe detalii sună la numărul de telefon 0721.858.460 sau completează formularul din secțiunea ”Vreau să fiu sunat” și te vom contacta noi.