Anticariat

Sunteți în pagina unui anticariat care se ocupă de vânzarea și cumpărarea de cărți. Contrar a ceea ce cred mulți, la anticariat nu găsiți doar cărți vechi, ci și foarte multe cărți noi.
Activitatea de anticariat presupune achiziționarea de cărți de la oameni cărora acele cărți nu le mai folosesc și repunerea lor în circulație către cei care le caută de ceva timp pentru că ele nu se mai găsesc în librării. De aceea la anticariat ai șansa să descoperi cartea mult dorită de ani de zile sau, în cazul cărților de colecție, chiar decenii.
Suntem un anticariat din București și facem achiziții în principal în București dar ne deplasăm și în alte orașe pentru cantități mari de cărți.
Suntem o echipă cu experiență în cumpărarea și vânzarea cărților și putem evalua corect orice carte și orice carte întâlnită la achizții.
Activitatea noastră este 90% online. Sunt și clienți care preferă să vină la sediu pentru a ridica produsele cumpărate. Într-un anticariat online nu poți vedea sau mirosi cărțile ca într-unul clasic, dar avantajul la noi este că le poți ordona după preț, colecție, editură, an de apariție. Toate acestea printr-un singur click. Aceste avantaje nu se regăsesc în anticariatul fizic.
La anticariat online poți comanda direct din fotoliul de acasă.

Dacă tu consideri că nu vei mai citi anumite cărți, este o idee bună să le vinzi către anticariat!