Cumpăr cărți de orice fel

La noi la anticariat cumpărăm cărți de toate felurile pentru a susține activitatea magazinului pe termen lung. E greu de explicat ce anume se caută, ne-ar lua sute de pagini să detaliem fiecare domeniu și sub-domeniu, așa că anunțul cumpăr cărți de orice fel vine să le adune pe toate la un loc. Dacă sunt cărți în stare bună, ne interesează majoritatea. Cărțile pe care le vindeți nu trebuie să fie murdare, rupte, inundate sau să aibă alte defecte majore. Dacă au defecte, ele nu pot fi puse în vânzare și, prin urmare, nu pot reveni în circuit pentru cei care citesc cărți.

Cărți vechi și cărți noi, la anticariat se cumpără cărți de orice fel cu plata pe loc și cu deplasare la domiciliul dvs sau la locația unde se află cărțile. Avem experiență îndelungată și vom face la fața locului o evaluare serioasă și corectă a seriei de cărți pe care vreți să le vindeți.

Am alcătuit acest articol și acest site pentru a transmite anunțul cumpăr cărți de orice fel către cei care, din diverse motice, vor să vândă cărți. Unii le vând pentru că le-au primit moștenire, alții le vând pentru că se mută, iar alții pentru că iși dau seama că anumite volume nu le vor mai citi, și vor să facă loc în bibliotecă pentru alte cărți.

Am întâlnit de-a lungul timpului în activitatea noastră toate tipurile de cărți, de la cele noi-nouțe apărute anul acesta, trecând prin anii 2000 și perioada comunistă, și până la cărți intervelice, și cărți de orice fel apărute înainte de anul 1900. Pe toate le cumpăr, le cumpărăm, dacă sunt în stare bună.

Achizițiile se fac în principal în București și in zonele apropiate, dar pentru cantități mari se poate veni și în alte orașe.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.