Cumpărăm cărți în București

Cu siguranță și tu ai cărți care îți ocupă spațiul, pe care nu le vei mai citi și pe care vrei să le dai. Noi suntem un anticartiat și cumpărăm cărți în București și Ilfov.

Ai cărți de filosofie, romane polițiste și science fiction, spiritualitate, hobby, istorie, psihologie, geografie, cărți de dragoste, cărți pentru copii, științe exacte și nu numai, noi suntem interesați. Anticariatul nostru dorește să pună la dispoziția clienților domenii cât mai variate.

Procedura de achiziție este simplă, trebuie doar să ne contactezi și să ne dai câteva detalii (numărul de cărți, zona în care se află acestea, disponibilitatea la adresă). Dacă ai peste 100 de volume de deplasăm la domiciliu. Cumpărăm cărți în București dar și în zonele apropiate. Nu costă absolut nimic deplasarea, evaluarea și ridicarea cărților de la adresă. Plata pentru cărțile tale se face pe loc.

 

Cea mai bună soluție este să îți vinzi cărțile. Nu mai aștepta și sună acum la numărul de telefon 0721.858.460 sau completează formularul din pagina ”Vreau să fiu sunat” și te vom contacta noi.