Cumpărăm cărți

Suntem de la anticariat și anunțăm faptul că noi cumpărăm cărți din toate domeniile, cu plata pe loc asigurând și deplasarea la domiciliul clientului sau la locația unde se află cărțile pe care vreți să le vindeți.

Cumpărăm cărți vechi și cărți noi pentru a susține activitatea de anticariat. Achizițiile se fac în București și împrejurimi, iar pentru cantități mari ne deplasăm să cumpărăm cărți și din alte localități.

Putem gestiona cantități mari, de ordinul miilor de volume, așasar nu ezitați să apelați la noi dacă aveți un spațiu mare de eliberat și acesta este plin cu cărți. Principala condiție este ca volumele să fie în stare bună ca să poate fi achiziționate de către clienții noștri de la anticariat. Cărțile circulă, așa este firesc, și noi suntem legătura între vechiul proprietar și noul proprietar. Numărul de volume care nu se găsesc în librării este uriaș, de aceea activitatea de anticariat este foarte utilă pentru cititori, noi ajutându-i să intâlnească, uneori după ani de căutări, volumele dorite.

Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile cea mai bună soluție este să mă contactezi la numarul de telefon 0721.858.460.