Anticariat cumpărăm cărți

Anticariat – cumpărăm cărți 0721.858.460

Aveți cărți pe care vreți să le vindeți?
Le cumpărăm noi, cei de la anticariat!
Ne putem deplasa noi la dumneavoastră, sau puteți veni dvs la sediul nostru.

Anticariat cumpărăm cărți, din toate domeniile, inclusiv cantități mari, asigurăm deplasarea la domiciliul dumneavoastră sau la locația unde se află cărțile, în București, și în împrejurimi. Sau puteți veni dumneavoastră la sediul nostru, aflat în zona Tineretului.

Carte de anticariat înseamnă și cărți vechi, dar și cele noi, apărute recent în librării. Achiziționăm și volume apărute înainte de 1989, dar și apariții recente. Suntem interesați să cumpărăm cărți de beletristică, dar și istorie, filosofie, arhitectură, albume de artă, dicționare, carte tehnică, romane de dragoste sau polițiste.

Activitatea unui anticariat se bazează pe “reciclarea” cărților care nu vă mai trebuiesc. Anticariat cumpărăm cărți, cu plata pe loc. Evaluarea și plata cărților se fac pe loc, prin negociere la fața locului. Prețul depinde de titluri, stare, autor, an de apariție, editură.

Ne-am început activitatea cu ani în urmă, ca anticariat, și avem deja experiență în evaluarea și comercializarea cărților, și cele vechi și cele noi. Ne-au trecut prin mână de-a lungul anilor zeci de mii de volume, inclusiv unele apărute înainte de 1900, sau chiar de 1800, și cu siguranță știm să apreciem corect, la prețul pieței, volumele pe care le cumpărăm pentru vânzarea în anticariat.

Aveți cărți de vânzare?
Contactați-ne pentru detalii!

Puteți accesa site-ul unde ne desfășurăm activitatea printr-un click pe butonul albastru din dreapta sus.