Vinzi cărți? Cumpăr cărți!

Dacă vinzi cărți află că eu cumpăr cărți pentru anticariat. Indiferent de motivul pentru care vrei să îți vinzi cărțile eu cumpăr cărți din domenii diverse și mă deplasez la domiciliu pentru cel puțin 100 de volume.

Procedura este foarte simplă, tot ce trebuie să faci este să mă suni, să-mi spui zona și numărul de cărți și când te pot găsi la adresă pentru programare. Mă deplasez în cel mai scurt timp posibil pentru evaluare. Deplasarea și evaluarea cărților nu te costă nimic. Plata se face pe loc!

Dacă ai cărți din domenii precum filosofie, literatură română și străină, critică literară, cărți în limbi străine, enciclopedii, cărți apărute  cu diverse ziare (Adevărul, Jurnalul Național, Cotidianul etc), științe, spiritualitate, hobby, arhitectură, artă, istorie și geografie, cărți apărute în perioada interbelică sau chiar mai vechi și nu numai, eu sunt interesat. Cel mai important aspect este ca titlurile pe  care vrei să le vinzi să fie în stare bună. Nu cumpăr cărți foarte uzate, pătate, cu pagini/coperți lipsă.

 

Vinzi cărți? Cumpăr cărți! Sună acum la numărul de telefon 0721.858.460 pentru a stabili o programare.