Unde îți vinzi cărțile vechi când vrei să eliberezi rapid biblioteca?

cumpărăm cărți din toate domeniile

Contrar opiniei multor persoane, cărțile vechi din bibliotecă nu sunt lipsite de valoare. Orice titlu vine la pachet cu o poveste și cu o istorie fascinantă, de cele mai multe ori. Motivul pentru care îți cumperi cărți este de a le citi în viitorul apropiat și de a pune bazele unei biblioteci personale care să îți reflecte interesele, dar ce faci cu cele mai vechi cărți, pe care le-ai citit și cărora nu le mai găsești scopul?

Fie că e vorba de cărți vechi al căror subiect nu te mai interesează în mod special ori cărți pe care le-ai adunat din biblioteca bunicilor în copilărie, la un moment dat este posibil să îți dorești să le vinzi. Uite câteva motive pentru care ai putea să iei în considerare vânzarea acestora la anticariatul nostru, care se ocupă deja de multă vreme cu achiziții de cărți vechi și noi:

  • vrei să eliberezi spațiul din bibliotecă rapid;

  • îți schimbi domiciliul și nu ai posibilitatea de a păstra toate cărțile;

  • îți dorești să obții un venit suplimentar într-un timp scurt;

  • îți reorganizezi biblioteca și vrei să renunți la cărțile care nu mai corespund cu pasiunile tale din prezent.

Acestea sunt doar câteva dintre situațiile în care poți vinde cărți vechi sau noi, iar în continuare vei primi răspunsul la două dintre cele mai frecvente întrebări atunci când vine vorba de vânzarea cărților la anticariat.

Ce fel de cărți poți să vinzi la anticariat?

Înainte de toate, trebuie să cunoști faptul că noi cumpărăm cărți din toate domeniile. Mizăm pe diversitate atunci când vine vorba despre lectură, astfel că achiziționăm cărți din cele mai populare domenii, cum ar fi literatura sau psihologia, dar și cărți mai puțin comune, care se găsesc pe rafturile adevăraților pasionați de domenii precum astronomie sau spiritualitate.

Suntem dispuși să achiziționăm chiar și cele mai vechi cărți pe care le ai în bibliotecă, indiferent de anul în care acestea au fost publicate. Poate ai cărți de istorie, cărți religioase sau dicționare vechi – noi cumpărăm cărți de orice fel, atât vechi, dar și noi.

Cât de multe cărți poți vinde?

O altă întrebare comună în rândul celor care vor să își vândă cărțile la anticariat este privitoare la cantitate. Câte cărți poți vinde? Răspunsul este simplu: oricât de multe! Acest lucru rămâne valabil fie că ești persoană fizică sau juridică. Cumpărăm cărți atât de la studenți, colecționari, dar și tipografii sau edituri.

Noi iți oferim o soluție inclusiv dacă vrei să lichidezi o bibliotecă întreagă. Nu trebuie să te deplasezi pentru evaluarea sau vânzarea cărților, deoarece anticarii noștri se ocupă de acest aspect, fără ca tu să fii nevoit să achiți vreun cost suplimentar. Totul se desfășoară din confortul casei, de la contactarea reprezentanților anticariatului, până la evaluarea, plata și ridicarea cărților.

Așadar, atunci când decizi să îți reorganizezi biblioteca și ai nevoie de mai mult spațiu pentru cărțile noi ori atunci când vrei să renunți la o parte din cărțile care se găsesc prin toate colțurile casei tale, vânzarea acestora la anticariat este o soluție rapidă și profitabilă.