Cine cumpără cărți?

Daca ai cărți pe care nu le mai citești, vrei să lichidezi o bibliotecă, ai nevoie de mai mult spațiu, te muți și nu poți lua toate cărțile cu tine, cu siguranță ți-ai pus întrebarea ”Cine cumpara cărți?”
Află că anticariatul nostru cumpără cărți din orice domeniu. Noi nu căutăm un domeniu anume, așa că indiferent dacă ai carți de beletristică, filosofie, psihologie, arhitectură, artă, matematica, fizică, chimie, cărți tehnice, spiritualitate, istorie, carți apărute cu diverse ziare (Cotidianul, Jurnalul Național, Adevărul etc), hobby, cărți rare, ediții princeps etc noi suntem interesați.
Trebuie însă să te asiguri că sunt în stare bună, nu putem achiziționa cărți foarte uzate, rupte, măzgălite sau pătate.
Avem o procedura foarte simpla de achiziție. Tot ce trebuie să faci este să ne suni și să ne spui câte cărți dorești să vinzi, din ce zonă ești și când te găsim la adresă.
Noi ne deplasăm la adresa indicată de tine dacă ai peste 100 de carți, în cel mai scurt timp posibil și facem evaluarea cărților și plata pe loc.
De-a lungul celor peste 10 ani de activitate în acest domeniu, ne-au trecut prin mâini tot felul de cărți (cărți noi apărute recent, cărți cu autograf, cărți din perioada interbelică și chiar cărți de la 1900) astfel putem evalua orice tip de carte. Oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale!

Răspunsul la întrebarea ”Cine cumpără cărți?” este chiar aici! Contacteaza-ne chiar acum la numărul de telefon 0721.858.460 pentru a stabili o programare.