Ce faci cu vechile cursuri și manuale după ce termini facultatea?

cumpărători de cărți vechi

Ai absolvit cursurile facultății și ai strâns o mulțime de cărți de specialitate. In cazul in care crezi ca nu mai ai nevoie de ele și nu știi ce să faci cu vechile cursuri și manuale, află că întotdeauna există cineva care le caută și căruia îi vor fi de ajutor. Noi considerăm că orice carte are o viață, o poveste a ei, un destin care pornește din momentul în care a fost concepută, apoi vede lumina tiparului și îmbogățește experiența de viață și cunoaștere a celor care îi descifrează tainele.

Îți oferim cea mai bună soluție prin care cărțile de specialitate care au folosit pregătirii tale universitare să își continue povestea: vânzarea la anticariat. Obții deopotrivă bani și spațiu în bibliotecă pentru alte titluri noi sau pentru obiectele pe care dorești să le așezi în locul respectiv.

Tu decizi ce și cât vinzi la anticariat

Dacă nu știi cum să procedezi cu vânzarea cărților pe care nu le mai folosești, contactează-ne și îți vom explica toate detaliile, ușurându-ți viața și biblioteca. Suntem cumpărători de cărți vechi cu experiență de peste 10 ani pe piața de profil și îți asigurăm o evaluare corectă a volumelor pe care le-ai folosit în anii de studii.

În privința numărului de cărți de care vrei să te desparți, este la alegerea ta. Noi cumpărăm oricât de multe cărți dorești să vinzi. Ne poți da doar cărțile din anii de studii, dar și orice alt volum căruia nu îi găsești utilitate pe rafturile din casa ta, în cutiile din balcon, din pod sau din beci. Scoate-le la lumină și noi suntem dispuși să le preluăm, plătind contravaloarea lor pe loc.

Obții ușor spațiu în bibliotecă pentru noi titluri

Îți mai aduci aminte de versurile: „A venit vacanța/ Cu trenul din Franța./ Hai, copii, la joc,/ Cărțile pe foc!”? Nici tu nu mai mergi la joc, nici cărțile tale nu vor fi aruncate în foc, ci evaluate și valorizate așa cum merită, prin vânzarea la anticariat. Ne contactezi și ne deplasăm la adresa ta, la data și ora la care ești disponibil/-ă. În funcție de program, putem veni și după ora 19.00 sau chiar sâmbăta și duminica.

Evaluăm cărțile tale vechi și îți dăm pe loc banii cash pentru ele. Nu trebuie să îți faci griji pentru costurile deplasării, anticariatul nostru se ocupă de toate aspectele. Singura ta preocupare va fi cum să cheltuiești eficient banii obținuți din vânzarea cursurilor și manualelor și ce poți pune în locul lor în spațiul ocupat până acum în bibliotecă.

În concluzie, nu trebuie să pui cărțile pe foc atunci când închei anul universitar sau studiile. Poți vinde cursurile și manualele pe care nu le mai citești, la anticariat și obții bani care îți vor folosi pentru o vacanță binemeritată după o sesiune de examene istovitoare.